Meny Hamnmästaren

Barbeque

Barbeque "low and slow" från Oaklahoma Joe grillarna sätts igång med äpple och bokved redan
klockan sex på morgonen. Rökningen pågår i ca två timmar. därefter ökar vi upp temperaturen något och forsätter ca 6-8 timmar till i 100-120 grader. 
Allt detta för att ni skall kunna njuta av de möra, rökta och grillade läckerheterna.
Pulled Pork och briskett på riktigt.
Njutes tillsammans med en t.ex god lokalbryggd öl från Malmö Brewing co.

Meny - 2016

Meats - From our pitmaster´s smoker
Dinner includes two homestyle sides & a bun

Brisket                            159
Pulled Pork                     139
Smoked Chicken            149
Smoked pulled veggie    149
Mild Chili                           95 (add more bbq sauce for more heat)

Homestyle sides

Mild chili
Yellow rice
Signature Coleslaw
Tangy Potato salad
Mild chili beans
Sweet potato mash
Mac n cheese
Pickles

Kids Menu (10 & unders)
Includes choice if side & a soft drink
79

Sweets, snacks
3 Truffles            50
Rocky Road       25
Beer sausage     35
Nut mix               25
Chips                  25/50
Pretsel                25
Cheese platter  115
 

Saturday Rib Night 17.00 - 22.00
Served with to sides

1/4 slab     112
1/2 slab     184
Full slab     320

Bordsbokning

Boka bord antingen inomhus eller utomhus via e-post eller telefon:
bord [at] hamnmastaren [dot] se 072-865 96 68 
Meddela oss gärna i god tid vid ändrade planer!