Meny Hamnmästaren

Barbeque

Barbeque "low and slow" från Oaklahoma Joe grillarna sätts igång med bok, ask och alved redan
klockan sex på morgonen. Rökningen pågår i ca två timmar. därefter ökar vi upp temperaturen något och forsätter ca 6 timmar til i 100-120 grader. 
Allt detta för att ni skall kunna njuta av de möra, rökta och grillade läckerheterna.
Pulled Pork på riktigt.
Njutes tillsammans med en t.ex god lokalbryggd öl från Malmö Brewing co.

Meny - 2015

Obatzda
Tysk oströra av camembert. Serveras med pretzel
65 kr

Mild Chili
Köttgryta kokt i öl. Tillsätt stark bbq-sås för mer hetta
95 kr

Pulled Pork
Rub: Brunt socker, svartpeppar, paprika, spiskummin och chili
Serveras i bröd med coleslaw och picklad rödlök
109 kr

Pulled Beef
Rub: Brunt socker, paprika, vitlök, svartpeppar, vitpeppar, lök och cayennepeppar.
Serveras i bröd med coleslaw och picklad rödlök
109 kr

Pulled Veal, (Kalv)
Rub: Brunt socker, lime, salvia, dill, dragon.
serveras i bröd med coleslaw, och picklad rödlök
109 kr

Pulled Veggie
Vegetariskt. Serveras i Bröd med coleslaw och picklad rödlök
109 kr

Ostbricka
Fyra ostar med marmelad och pretzel
115 kr

Pralintallrik
Fyra praliner från Malmö Chokladfabrik.
68 kr

Bordsbokning

Boka bord antingen inomhus eller utomhus via e-post eller telefon:
bord [at] hamnmastaren [dot] se 040-209685 #2. 
Meddela oss gärna i god tid vid ändrade planer!