Medlemskap i The Beer Project

I november 2009 startades medlemsklubben The Beer Project för att samla andra ölentusiaster runt om i Skåne. Uppslutningen blev helt fantastisk! Under 2010 var medlemmarna med i den testpanel som avsmakade de allra första brygderna innan de lanserades i puben och på Systembolaget. Sedan dess har stödmedlemmar strömmat till för att visa sitt engagemang för Malmös enda pubbryggeri och för att få 15% rabatt på månadens rätt, Malmö Brygghus öl och alkoholfria alternativ.

Nu är bryggeriverksamheten igång så The Beer Project kommer att läggas ner vid årsskiftet 2013-2014. Vi vill tacka alla våra medlemmar för att ni stöttade oss när vi stod i startgroparna, polerade bryggverket, smakade ölen, bidrog med medlemsavgifter och smakåsikter. Det har varit fantastiskt att ha er med på vår resa för att förverkliga drömmen om ett bryggeri mitt i Malmö.

Andra former av medlemskap/klubbverksamhet är på gång för att under lättsamma former träffa andra ölentusiaster. Vi berättar mer när allt är klart.

Inför lanseringen av månadsöl eller speciella händelser på Brygghuset eller Hamnmästaren, skickar vi ut nyhetsbrev med information från bryggeriet och beskrivning av de nya ölsorter, bryggare eller det recept som ger just nästa månads ölkaraktär. Anmäl dig med e-postadress i rutan på förstasidan och håll utkik i din inkorg!